Paj med feta och spenat
Paj utan pajdeg fylld med feta och spenat. Här serverad med rökt lax.
Ingredienser
8 ägg
120 g fetaost
75 g spenat
250 g kesella
1 dl matlagningsgrädde
200 g rökt lax
Gör så här
Rör ihop ägg, fetaost, kesella och grädde. Skölj och klipp spenat. Tillsätt till äggsmeten. Salta och peppra. Sätt ugnen på undervärme på 225°. Grädda mitt i ugnen i 10 minuter. Sänk till 175° och ställ in på både över- och undervärme. Grädda ytterligare 10 minuter eller tills smeten har stannat. Servera med den rökta laxen.
Ingredienser
8 ägg
120 g fetaost
75 g spenat
250 g kesella
1 dl matlagningsgrädde
200 g rökt lax
Gör så här
Rör ihop ägg, fetaost, kesella och grädde. Skölj och klipp spenat. Tillsätt till äggsmeten. Salta och peppra. Sätt ugnen på undervärme på 225°. Grädda mitt i ugnen i 10 minuter. Sänk till 175° och ställ in på både över- och undervärme. Grädda ytterligare 10 minuter eller tills smeten har stannat. Servera med den rökta laxen.
Kommentarer
Trackback