Senapsstrimlad lövbiff
Lövbiff med smak av dijonsenap. Tillsammans med brockoli och fullkornspasta håller rätten ett lågt GI. Recept från Expressen GI & Hälsa.
Recept för 4 personer
Ingredienser
600-800 g lövbiff
2 gula lökar
2 msk dijonsenap
2 dl crème fraiche
200 g brockoli
smör till stekning
salt och nymalen svartpeppar
½ granatäpple
1 dl riven parmesan
Gör så här
Strimla lövbiffen, hacka löken fint. Stek kött och lök i smör. Krydda med salt och peppar, tillsätt dijonsenap och crème fraiche. Bryt brockolin i små buketter och lägg i stekpannan. Strö över parmesan och dekorera med granatäppelkärnor. Servera med fullkornspasta.
Recept för 4 personer
Ingredienser
600-800 g lövbiff
2 gula lökar
2 msk dijonsenap
2 dl crème fraiche
200 g brockoli
smör till stekning
salt och nymalen svartpeppar
½ granatäpple
1 dl riven parmesan
Gör så här
Strimla lövbiffen, hacka löken fint. Stek kött och lök i smör. Krydda med salt och peppar, tillsätt dijonsenap och crème fraiche. Bryt brockolin i små buketter och lägg i stekpannan. Strö över parmesan och dekorera med granatäppelkärnor. Servera med fullkornspasta.
Kommentarer
Trackback