Fisk med kokosmjölk och sambal oelek
En jättegod vardagsrätt med sting, blandningen av kokosmjölk och sambal oelek är perfekt och saffran ger en härlig färg.
Recept för 4 personer
Ingredienser
600 g fisk (polock och sej passar bra)
drygt 1 msk vetemjöl
2 dl kokosmjölk
2 dl matlagningsyoghurt
1 fiskbuljongtärning
1 påse saffran
1-1 1/2 tsk sambal oelek
1/2 tsk salt
Gör så här
Dela fisken i portionsbitar och salta
Blanda matlagningsyoghurt, kokosmjölk. mjöl, buljongtärning, sambal oelek samt saffran i en gryta
Koka upp, lägg ner fisken och låt sjuda knappt 10 minuter
Servera med ris och sallad
Recept för 4 personer
Ingredienser
600 g fisk (polock och sej passar bra)
drygt 1 msk vetemjöl
2 dl kokosmjölk
2 dl matlagningsyoghurt
1 fiskbuljongtärning
1 påse saffran
1-1 1/2 tsk sambal oelek
1/2 tsk salt
Gör så här
Dela fisken i portionsbitar och salta
Blanda matlagningsyoghurt, kokosmjölk. mjöl, buljongtärning, sambal oelek samt saffran i en gryta
Koka upp, lägg ner fisken och låt sjuda knappt 10 minuter
Servera med ris och sallad
Kommentarer
Trackback