Torsk med purjo och oliver

Enkel och snabblagad fiskrätt. Recept från Findus.

Recept för 4 personer

Ingredienser
400 g torskfilé
3 skivade tomater
salt
2 msk olivolja
1 strimlad purjolök
1 fiskbuljongtärning + 1 dl vatten
1 finhackad vitlöksklyfta
1½ dl skivade svarta oliver
1 msk pressad citronsaft

Gör så här
Tina fisken så att den går att dlea i 4 delar. Fräs purjolök och vitlök i olivolja. Smula ner buljongtärning och späd med vatten. Lägg i fisken och fördela tomater och oliver ovanpå. Krydda med salt och citronsaft. Låt sjuda sakta ca 10 minuter eller tills fisken är genomkokt.

Servera med pasta eller kokt, pressad potatis. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0