Snabblagad fiskgratäng

Enkelt recept som passar bra mitt i veckan.

Recept för 4 personer

600 g fiskfilé (vit fisk t.ex. hoki eller sej)
1 purjolök
100 g champinjoner
1/2 citron
1 dl vatten
creme fraiche
3 tsk dragon
3 msk hackad dill
2 dl riven ost
salt och nymalen peppar

Sätt ugnen på 200 °.
Skiva purjolök och champinjoner och bryn i smör, lägg över i ugnssäker form.
Lägg fisken på lök- och svampbädden, pressa över citron och häll på vattnet.
Strö på dragon och dill, salta och peppra, bred på creme fraiche och strö över ost.
Ugnsbaka i 25 minuter.

Servera med potatis eller ris och grönsaker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0