Mammas isländska chokladtårta (glutenfri)

Delikat kaka med bitar av mörk choklad. Servera med grädde och jordgubbar och du har en oemotståndlig läckerbit.

4 ägg
100 g socker
100 g mörk blockchoklad
100 g sötmandel

Vispa ägg och socker poröst
Hacka mandeln och riv chokladen grovt på rivjärn
Rör samman alla ingredienser

Grädda i 175° i ca 40 minuter, känn med provsticka om kakan är torr

Låt kakan svalna
Garnera med vispad grädde och jordgubbar

Kommentarer
Postat av: Pialotta

Tog fel här den här var den rätta glutenfria :-)

Tjingeling/Pialotta

2008-11-17 @ 22:09:57
URL: http://kakomaten.blogg.se/
Postat av: Britt

Tack för kommentaren. Ja, det stämmer, detta är ett recept utan vetemjöl och det är inte så ofta man hittar det.

2008-11-18 @ 23:54:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0