Limelax

Härlig laxrätt som passar bra att servera som huvudrätt på en middagsbjudning. Jag har bjudit på denna rätt flera gånger och den är alltid lika uppskattad. Recept från Arla.

Recept för 4 personer

Ingredienser
800 g laxfilé
1 tsk salt
50 g rökt lax
nymalen vitpeppar
2 msk hackad basilika
2 dl creme fraiche
rivet skal av 1 lime

Gör så här
Lägg laxfilén i en ugnsform, krydda med salt och peppar.
Hacka den rökta laxen, blanda med creme fraiche, limeskal och basilika.
Bred röran över laxfilén,  stek i ugn i 200° i ca 20 minuter.

Servera med ugnsrostade grönsaker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0