Äppelsallad med savoykål - ett grönt inslag på julbordet
Ingredienser
1 litet savoykålhuvud
2 röda äpplen
1 dl valnötter, grovhackade
½ dl persilja, grovhackad
Dressing
2 msk flytande honung
3 msk vinäger
½ dl olivolja
Gör så här
Strimla kålen tunt.
Kärna ur äpplen och skär i tunna klyftor.
Blanda äpple, valnötter och persilja med kålen.
Rör ihop till dressingen och häll över salladen.
Servera direkt.
1 litet savoykålhuvud
2 röda äpplen
1 dl valnötter, grovhackade
½ dl persilja, grovhackad
Dressing
2 msk flytande honung
3 msk vinäger
½ dl olivolja
Gör så här
Strimla kålen tunt.
Kärna ur äpplen och skär i tunna klyftor.
Blanda äpple, valnötter och persilja med kålen.
Rör ihop till dressingen och häll över salladen.
Servera direkt.
Kommentarer
Trackback