Tonfisksallad

Ibland när vi vill göra det enkelt mixar vi till en sallad. För att göra det intressant varierar vi tillbehören från gång till gång. Pestokeso, till exempel, är något vi alltid har med. Jag stötte för första gången på pestokeso på en restaurang i Gamla Stan och jag fastnade för smaken direkt. Jag lovar, det är väl värt att smaka!
Något annat vi brukar servera till när vi gör tonfisksallad är soltorkade tomater, som vi strimlar och strör på. De gör verkligen sitt till för att höja smaken.

Ingredienser, 3-4 portioner
2 burkar tonfisk
250 gram keso
1-2 tsk pesto
oliver
tomater
paprika
sallad, t.ex. ruccola och bladspenat

Gör så här
Skiva grönsakerna, skölj salladen och strö ut på tallrikarna och lägg på resten av grönsakerna. Fördela tonfisken. Blanda pesto med keso, lägg upp på tallrikarna och servera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0