Senapstorsk med kapris

Lättlagad fiskrätt med smak av fransk senap. Recept från ICA.

Recept för 4 personer

Ingredienser
1 pkt (400 g) fryst torsk
1 tsk salt
1 krm peppar
1 dl créme fraiche
1 dl mjölk
1 msk potatismjöl
2-3 msk fransk senap
2 msk kapris
1½-2 dl riven ost

Gör så här
Halvtina och skär torsken i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en smord ugsnform, strö över salt och peppar. Blanda samman créme fraiche , mjölk och potatismjöl, tillsätt senap och kapris. Häll såsen övenr fisken och strö över ost. Tillaga i mitten av ugnen i 225º i 15-20 minuter.

Servera med ris och tomatsallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0