Grönsaks- och skinkpytt
Pyttipanna är en rätt som går hem hos många. Detta recept innehåller grönsaker, skinka och bacon och har därför ett lågt GI. Recept från girecept.biz.
Recept för 4 personer
Ingredienser
2 stora zucchini
2 stora gula lökar
2 paket bacon
500 g rökt skinka
400 g färsk svamp
salt och nymalen svartpeppar
olja till stekning
Till servering:
4 stekta ägg
inlagda rödbetor
Skala och hacka löken. Fräs löken i olja och ta upp den ur pannan. Fräs svampen och ta upp den.
Strimla och stek baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Skär svampen i mindre bitar. Skär skinkan i tärningar. Tärna zucchinin och stek den mjuk. Tillsätt skinka, lök, bacon och svamp. Krydda med salt och peppar. Servera med stekta ägg och rödbetor.
Recept för 4 personer
Ingredienser
2 stora zucchini
2 stora gula lökar
2 paket bacon
500 g rökt skinka
400 g färsk svamp
salt och nymalen svartpeppar
olja till stekning
Till servering:
4 stekta ägg
inlagda rödbetor
Skala och hacka löken. Fräs löken i olja och ta upp den ur pannan. Fräs svampen och ta upp den.
Strimla och stek baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Skär svampen i mindre bitar. Skär skinkan i tärningar. Tärna zucchinin och stek den mjuk. Tillsätt skinka, lök, bacon och svamp. Krydda med salt och peppar. Servera med stekta ägg och rödbetor.
Kommentarer
Trackback