Spagetti med spenat och ricotta

Lättlagad pastarätt som känns lite lyxig. Recept från DN

Recept för 4 peroner

Ingredienser
400 g spagetti
3 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
3 påsar babyspenat (á 80 g)
1 dl russin
saft från 1 citron
½ dl rostade pinjenötter
125 g ricotta
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här
Koka spagettin. Skiva vitlöken tunt och fräs i oljan. Tillsätt spenat och russin och fräs under omrörning ca 2 minuter. Tag av grytan från värmen och tillsätt citronsaft och pinjenötter. Häll av vattnet från pastan när den kokat klart, spar ½ dl av vattnet. Blanda ner spenatfräset i pastan. Blanda i ricotta och kokvattnet. Smaksätt med salt och peppar.


Kommentarer
Postat av: fresh&clean

Hej!



Jag har precis startat en blogg med ett nytt koncept. Jag publicerar bara andras inlägg! poängen är att man ska kunna hitta nya roliga bloggar utan att leta ihjäl sig. De listor med bloggar som finns idag är bara topplistor, jag vill få fram alla andra bloggar! Men för att få igång bloggen så att konceptet fungerar måste jag sprida mitt budskap (det är det jag gör nu). Under fresh&cleans rubrik på bloggen så finns det en kort förklaring till hur man gör för att publisera ett inlägg av sin egen blogg. Titta gärna in! Ju fler desto roligare... kram!

2009-05-21 @ 11:05:26
URL: http://freshandclean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0