Kycklingfilé med ädelost och valnötter

En härligt smakrik och god kycklingrätt med lågt GI.  Recept från Expressen GI hälsa.

Recept för 4 personer

Ingredienser
4 kycklingfiléer
1 stor purjolök
5 dl crème fraiche
1 dl vitt vin
1 kycklingbuljongtärning
200 g grönmögelost
2 dl hackade valnötter

Gör så här
Strima kycklingen och bryn i smör i stekpanna, lägg åt sidan. Skiva purjolök och bryn i smör. Häll i crème fraiche och vin, smula ner buljontärningen och låt koka upp. Smula i grönmögelost och hackade valönötter. Lägg tillbaka kycklingen i såsen och låt sjuda under lock ca 10 minuter.

Servera med sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0