Fylld lövbiff
Hittade receptet på ICA-kuriren, låter jättgott och måste provas snart.
Recept för 4 personer
Ingredienser
8 lövbiffar
salt
svartpeppar
8-10 soltorkade tomater
ca 125 g mozzarella
ca 15 stora basilikablad
Örtbearnaise:
1/2 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 msk vinäger
1 tsk dragon
1/2 tsk salt
nymalen svartpeppar
3 msk hackad persilja
2 dl creme fraiche
Gör så här
Gör först bearnessåsen så att den hinner stå och dra i kylen
Skala och finhacka lök och vitlök.
Låt dem småkoka några minuter i vinäger, blanda med dragon, salt, peppar, persilja och creme fraiche.
Salta och peppra på lövbiffarna.
Finstrimla tomaterna och dela mozzarellan i åtta bitar. Fördela på biffarna och lägg på basilikablad.
Vik ihop och fäst biffarna is sidan med tandpetare.
Grilla eller stek några minuter på varje sida.
Servera med klyftpotatis, örtbearnaise och sallad.