Senapsstrimlad lövbiff

Lövbiff med smak av dijonsenap. Tillsammans med brockoli och fullkornspasta håller rätten ett lågt GI. Recept från Expressen GI & Hälsa.

Recept för 4 personer

Ingredienser
600-800 g lövbiff
2 gula lökar
2 msk dijonsenap
2 dl crème fraiche
200 g brockoli
smör till stekning
salt och nymalen svartpeppar
½ granatäpple
1 dl riven parmesan

Gör så här
Strimla lövbiffen, hacka löken fint. Stek kött och lök i smör. Krydda med salt och peppar, tillsätt dijonsenap och crème fraiche. Bryt brockolin i små buketter och lägg i stekpannan. Strö över parmesan och dekorera med granatäppelkärnor. Servera med fullkornspasta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0