Fisk med kokosmjölk och sambal oelek

En jättegod vardagsrätt med sting, blandningen av kokosmjölk och sambal oelek är perfekt och saffran ger en härlig färg.

Recept för 4 personer

Ingredienser
600 g fisk (polock och sej passar bra)
drygt 1 msk vetemjöl
2 dl kokosmjölk
2 dl matlagningsyoghurt
1 fiskbuljongtärning
1 påse saffran
1-1 1/2  tsk sambal oelek
1/2 tsk salt

Gör så här
Dela fisken i portionsbitar och salta
Blanda matlagningsyoghurt,  kokosmjölk. mjöl, buljongtärning, sambal oelek samt saffran i en gryta
Koka upp, lägg ner fisken och låt sjuda knappt 10 minuter
 
Servera med ris och sallad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0