Heta revbensspjäll

Jättegoda spjäll med sting, recept från ICA.

Ingredienser
2 kg revbensspjäll
2 msk riven syltad ingefära
3 msk soja
5 msk sweet chilisås
5 msk honung
2 mks vinäger

Gör så här
Blanda ingredienserna till marinaden. Häll den i en stor plastpåse.
Skåra spjällen mellan revbenen och lägg i påsen. Låt stå kallt i minst 2 timmar.
Sätt ugnen på 175°.
Ta upp spjällen och lägg i långpanna.
Ugnsstek i 40 minuter, tag ut ur ugnen och vänd spjällen. Stek ytterligare 30 minuter.
Pensla eller ös marinaden över då och då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0