Fisksoppa
God och värmande fisksoppa för kalla vinterkvällar. Tillsammans med grovt bröd med ost blir det en mättande middag.
4 personer
Ingrdienser
2 paket (1 liter) Kelda Fabulous Fish
1 paket torsk (400 g)
1 purjolök
1 röd paprika
1 förpackning kräftstjärtar (360 g varav kräftor 170 g)
persilja
Gör så här
Låt fisken halvtina, skär i bitar (ca 1,5 cm)
Skölj och skiva purjolök.
Smält lite smör i en kastrull, lägg i purjolöken och låt den bli mjuk.
Tillsätt soppan, fisken och paprika.
Låt koka upp och sedan sakta sjuda ca 10 minuter tills fisken är klar.
Tillsätt kräftstjärtarna, låt stå en stund tills de är varma.
Hacka persilja och strö över.
Servera med grovt bröd, t.ex havrerutor och ost.
Här finns recept på havrerutor.
Kommentarer
Trackback