Kyckling med brie och soltorkade tomater
Krämig och god kycklingrätt med smak av soltorkade tomater och rosmarin.
Ingredienser
50 g soltorkade tomater
1 msk färsk rosmarin, finhackad
4 kycklingfiléer (600 g)
75 g brie, tärnad
olja
salt och nymalen svartpeppar
Gör så här
Blanda tomater och rosmarin.
Skär en ficka i varje kycklingfié (skär inte hela vägen igenom).
Lägg i tomatblandningen och brien och tillslut med tandpetare.
Stek kycklingen i olja i stekpanna tills den fått fin färg på båda sidorna. Salta och peppra.
Efterstek kycklingen i 200° i ugn tills den är helt genomstekt.
Servera med potatismos eller färsk pasta.
Ingredienser
50 g soltorkade tomater
1 msk färsk rosmarin, finhackad
4 kycklingfiléer (600 g)
75 g brie, tärnad
olja
salt och nymalen svartpeppar
Gör så här
Blanda tomater och rosmarin.
Skär en ficka i varje kycklingfié (skär inte hela vägen igenom).
Lägg i tomatblandningen och brien och tillslut med tandpetare.
Stek kycklingen i olja i stekpanna tills den fått fin färg på båda sidorna. Salta och peppra.
Efterstek kycklingen i 200° i ugn tills den är helt genomstekt.
Servera med potatismos eller färsk pasta.
Kommentarer
Trackback