Coleslaw
Smaskens till revbensspjäll!
Ingredienser
5-6 dl finstrimlad vitkål
1-2 rårivna morötter
Dressing
½ dl crème fraiche
½ dl gräddfil
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk kummin
1 tsk strösocker
salt och nymalen svartpeppar
hackad persilja
Gör så här
Slaka vitkålen genom att lägga den i bunke och hälls över kokande vatten. Låt stå 3-4 minuter, låt kålen rinna av i durkslag.
Rör ihop dressingen. Blanda väl med vitkål och morötter. Låt stå kallt upp till ett dygn innan servering.
Här finns recept på revbensspjäll.
Ingredienser
5-6 dl finstrimlad vitkål
1-2 rårivna morötter
Dressing
½ dl crème fraiche
½ dl gräddfil
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk kummin
1 tsk strösocker
salt och nymalen svartpeppar
hackad persilja
Gör så här
Slaka vitkålen genom att lägga den i bunke och hälls över kokande vatten. Låt stå 3-4 minuter, låt kålen rinna av i durkslag.
Rör ihop dressingen. Blanda väl med vitkål och morötter. Låt stå kallt upp till ett dygn innan servering.
Här finns recept på revbensspjäll.
Kommentarer
Trackback